De lesauto


De lessen worden gegeven in een Volvo V40. De veiligste auto ooit getest door NCAP!
Er zijn verschillende testen gedaan door verschillende testpanels:

ANWB schrijft:

Nieuwe Volvo V40 scoort hoog in crashtest. V40 beschermt zowel inzittenden als voetgangers maximaal.De nieuwe V40 van Volvo heeft zeer goed gescoord in de jongste Euro NCAP crashtest. In die tests werden diverse auto’s tegen de muur gezet waaronder de Ford B-Max, de nieuwe Audi A3, de nieuwe Renault Clio en de Kia Cee’d. De Volvo haalde de hoogste score ooit waar het om voetgangersveiligheid gaat.

Autoweek schrijft:

Het Zweedse Volvo heeft een naam hoog te houden als het gaat om veiligheid. Met de nieuwe V40 heeft het merk zijn reputatie in ieder geval weer veiliggesteld. Volwassen inzittenden kunnen met een gerust hart plaatsnemen, hier scoort de V40 namelijk een bijna perfecte 98 procent. Zelfs de zijwaartse paalbotsing zorgt voor een goede score voor elk lichaamsdeel.

Kleine passagiers op de achterbank hebben relatief weinig te vrezen. De V40 scoort voor de becherming van kinderen 75%. Op het gebied van voetgangersveiligheid scoort de Zweed 88 procent. Opvallend goed, voetgangersveiligheid is juist de categorie waar veel autofabrikanten door de mand vallen. De V40 gooit vooral hoge ogen met zijn airbag voor voetgangers. Op het gebied van veiligheidsassistentie zet de V40 een perfecte 100 procent score neer.

Mobilitycentre schrijft:

Veilige technologie in de V40.Voorzien van de nieuwste technologie, een comfortabel interieur met goed zicht rondom, een instelbare snelheidsbegrenzer, een kleine draaicirkel en full-screen navigatie is uw V40 in staat om als lesauto goed voor de dag te komen.

Ook beschikt de Volvo V40 over de volgende eigenschappen die hem nog veiliger maken:

  • City Safety
  • Blind Spot Information System
  • LED dagrijverlichting
  • Adaptieve Bi-Xenonverlichting
  • Adaptief remlicht
  • ABS
  • Zijairbags en een unieke knieairbag
  • Voetgangersairbag (primeur!)

De nieuwe Volvo V40 behaalde de maximale EURO NCAP-score van vijf sterren. Op het gebied van veiligheid voor volwassene scoort de V40 maar liefst 98% . In de categorie ‘Safety Assist’ behaalde de V40, dankzij de intelligente veiligheidsystemen de volle 100% score. De Volvo V40 is ongeëvenaard veilig en de score was dan ook de hoogste ooit gemeten door Euro NCAP.

Onafhankelijkheid

Een rijbewijs geeft een groot gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid en dat gevoel gun ik iedereen. Er zijn verschillende mogelijkheden: van losse lessen tot een snelcursus, het kan allemaal.

Onderscheidend

Deze rijschool in Groningen onderscheidt zich van andere rijscholen doordat ik de lessen aanpas aan jouw behoeften en kwaliteiten. Maatwerk voor een redelijke prijs. Ik geef les volgens de nieuwste methoden en inzichten, en bovendien in de veiligste auto!

Proefles

Als je op zoek bent naar een rijschool neem dan altijd een proefles, kijk of de les en vooral of de instructeur bevalt. Je zit toch een tijdje met elkaar in de auto. Bij mij kan je vrijblijvend een proefles aanvragen.

Rijlessen van 1 uur

De rijlessen bij rijschool Kwerreveld duren 60 minuten. Een proefles duurt 50-60 minuten.

Voor wie al een rijbewijs heeft

Ook wanneer je al je rijbewijs hebt, maar toch voor je gevoel niet alles beheerst, ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij ook één enkele les boeken om bijvoorbeeld het invoegen eindelijk goed onder de knie te krijgen of het inparkeren aan de linkerkant.

Zenuwachtig of angstig in de auto

Bang in de auto? Ook dan ben je van harte welkom: ik ben bevoegd rij- en faalangstinstructeur. Samen kijken we wat er precies angst oproept en wat er nodig is om je ontspannen en met vertrouwen achter het stuur te laten plaatsnemen.

Tarieven auto

Losse rijlessen € 46,- per 60 min.
Tussentijdse toets € 179..
Praktijkexamen € 219.
Herexamen € 219,- per 60 min.
Faalangstexamen€ 259..
Online theoriepakket € 39.
Theorieboek + oefenexamens € 39.

Pakket 1 à € 1099,-

20 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 2 à € 1479,-

30 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 3 à € 1278,-

20 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket

Pakket 4 à € 1658,-

30 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket