Gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
74 berichten.
Dorieke heeft geschreven op 9 februari 2013
Chris, bedankt voor je fijne lessen! Helaas de eerste twee keer gezakt door de zenuwen, maar dat lag absoluut niet jouw lessen, die waren super! Groetjes, Dorieke
Frank heeft geschreven op 2 november 2012
Bedankt Chris voor je ondersteuning op de weg naar het rijbewijs. Ik heb voornamelijk veel gehad had aan je begrip en rust als instructeur. Tot ziens op de weg!!
Alan Joseph heeft geschreven op 10 oktober 2012
Bedankt voor de zeer goede lessen! Een keertje gezakt van de zenuwen, maar uiteindelijk vond ik het niet erg nog een paar lesjes meer mee te kunnen pikken. Ga van het weekend al een proefrit maken en dan hopelijk ook een auto kopen.
Renee heeft geschreven op 13 september 2012
Theorie en praktijk allebei in 1x gehaald en dat in 27 lessen! Nooit verwacht dat het zo snel zou gaan, heel erg bedankt!! Groetjes!
Paul heeft geschreven op 28 juli 2012
Vorige week geslaagd voor mijn examen na 20 lessen. Chris, je bent een topper! Groetjes Paul
Loes vd Zwaag heeft geschreven op 14 juni 2012
Ik wil je even zeggen dat je een mooie website hebt. Als ik nog geen rijbewijs zou hebben, was ik echt bij jou gaan lessen. Ik hoop voor jou, dat de rijschool een groot succes word Groetjes Loes
Vincent Vreijsen heeft geschreven op 13 juni 2012
Hoi Chris, Bedankt voor alle lessen. Ik vond het rijden bij jou erg leuk. Het ging aardig snel. In 20 lessen had ik mijn rijbewijs al. Groeten Vincent
Michael Ton heeft geschreven op 7 mei 2012
Hoi Chris, Ik wil je bedanken voor je goede lessen, wie had het verwacht dat ik binnen 22 lessen mijn rijbewijs zou behalen. Naar mijn verwachting gaat het storm bij je lopen, want je geeft goed les, bent rustig en hebt zelfs een zondag voor je studenten over. Ik wens je veel succes met je rijschool! Groeten, Michael
wibke heeft geschreven op 27 oktober 2011
Hey Chris, mooie site en een goed aanbod, ik kom binnenkort mijn pakeertechniek bij je verbeteren! groetjes, Wibke
Marion Brink heeft geschreven op 20 oktober 2011
Hoi Chris, je site ziet er goed uit, heldere informatie, goede en leuke fotos.Succes!
Luwina heeft geschreven op 5 oktober 2011
Hi Chris, Ik heb je site bewonderd,het ziet er top uit... Succes met je rijschool,dat jij maar veel mensen mag leren deelnemen in het verkeer! Zet m op! Groet,Luwina
Wim heeft geschreven op 4 oktober 2011
Hi Chris Mooi dat je de site af hebt en ik ben er ook mee eens dat je een goede website hebt gemaakt en alles er op hebt gezet en nu maar veel leerlingen die komen rijden bij jou Groetjes Je Broer Wim
Richard Lukacs heeft geschreven op 4 oktober 2011
En wij de tweede! Heldere, transparante site! Overzichtelijk en eerlijk, prima! Ook geweldig dat je beschikbaar bent voor mensen die angstig of faalangstig zijn.Heel veel succes gewenst,Chris! Richard en Hanneke.
Heidi heeft geschreven op 4 oktober 2011
Laat ik dan maar de 1e gelijk zijn Veel succes broertje en laten we hopen dat er veel aanvragen komen!!

Onafhankelijkheid

Een rijbewijs geeft een groot gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid en dat gevoel gun ik iedereen. Er zijn verschillende mogelijkheden: van losse lessen tot een snelcursus, het kan allemaal.

Onderscheidend

Deze rijschool in Groningen onderscheidt zich van andere rijscholen doordat ik de lessen aanpas aan jouw behoeften en kwaliteiten. Maatwerk voor een redelijke prijs. Ik geef les volgens de nieuwste methoden en inzichten, en bovendien in de veiligste auto!

Proefles

Als je op zoek bent naar een rijschool neem dan altijd een proefles, kijk of de les en vooral of de instructeur bevalt. Je zit toch een tijdje met elkaar in de auto. Bij mij kan je vrijblijvend een proefles aanvragen.

Rijlessen van 1 uur

De rijlessen bij rijschool Kwerreveld duren 60 minuten. Een proefles duurt 50-60 minuten.

Voor wie al een rijbewijs heeft

Ook wanneer je al je rijbewijs hebt, maar toch voor je gevoel niet alles beheerst, ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij ook ÊÊn enkele les boeken om bijvoorbeeld het invoegen eindelijk goed onder de knie te krijgen of het inparkeren aan de linkerkant.

Zenuwachtig of angstig in de auto

Bang in de auto? Ook dan ben je van harte welkom: ik ben bevoegd rij- en faalangstinstructeur. Samen kijken we wat er precies angst oproept en wat er nodig is om je ontspannen en met vertrouwen achter het stuur te laten plaatsnemen.

Tarieven auto

Losse rijlessen â‚Ŧ 46,- per 60 min.
Tussentijdse toets â‚Ŧ 179..
Praktijkexamen â‚Ŧ 219.
Herexamen â‚Ŧ 219,- per 60 min.
Faalangstexamenâ‚Ŧ 259..
Online theoriepakket â‚Ŧ 39.
Theorieboek + oefenexamens â‚Ŧ 39.

Pakket 1 à â‚Ŧ 1099,-

20 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 2 à â‚Ŧ 1479,-

30 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 3 à â‚Ŧ 1278,-

20 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket

Pakket 4 à â‚Ŧ 1658,-

30 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket