Gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
74 berichten.
Esther heeft geschreven op 20 augustus 2015
Heel erg bedankt Chris voor de leuke en leerzame lessen. Chris geeft je veel zelfvertrouwen tijdens het rijden, en doet alles op jouw tempo. Het was erg leuk om bij jou te mogen lessen! Dankjewel!
Ruben heeft geschreven op 27 juli 2015
Rijbewijs in een keer gehaald. Rijschool Kwerreveld als zeer goed ervaren. Altijd leerzame en flexibele lessen. Daarnaast een goede humoristische instructeur wie altijd positief is. Bedankt Chris, Groeten Ruben
Joey Wedzinga heeft geschreven op 18 juni 2015
In één keer geslaagd. Heb een super tijd met chris gehad en als ik het over mocht doen had ik weer rijles bij chris genomen. Deze rijschool is een echte aanrader, Chris geeft goede feedback en hij stelt je op je gemak. Chris bedankt! Groetjes
Tom heeft geschreven op 7 mei 2015
Ik heb door de duidelijke lessen van Chris erg snel mijn motorrijbewijs kunnen halen. Hij voelt goed aan wanneer je klaar bent voor de examens. De lessen waren bovendien altijd individueel en dat is naar mijn mening een groot voordeel ten opzichte van de grotere rijscholen. Bedankt Chris!
Lennart heeft geschreven op 30 maart 2015
Rijbewijs in een keer gehaald. duidelijke en leerzame lessen in een fijne auto. Flexibel met plannen en altijd met plezier heen gegaan. Dankjewel Chris
Frank heeft geschreven op 27 maart 2015
Ook ik heb mijn auto rijbewijs in één keer gehaald! Bedankt Chris! De rijlessen waren erg leerzaam en gezellig. Chris heeft heel snel en goed door waar jouw kwaliteiten liggen en waar minder, hij stemt zijn lessen daar heel goed op af! Daarnaast is zijn rustige uitstraling en uitleg heel fijn tijdens het leerproces. Chris bedankt en wie weet kom ik nog eens terug voor een motorrijbewijs! Groetjes
Wilko heeft geschreven op 27 maart 2015
Wil je naast goed leren motorrijden, ook een leuke en ontspannen tijd ervaren op de motor? Dan ben je bij Chris aan het juiste adres. Goedkoop, gezellig, duidelijke feedback, TOP! Chris bedankt! groetjes
Alida heeft geschreven op 26 maart 2015
Ben 1 oktober 2014 begonnen met rijlessen. Gezien ik ondernemer ben en weinig tijd heb, kon ik door de flexibiliteit van Chris toch vaak rijden, wat ik zeer waardeer! Ik heb sinds 19 februari m'n rijbewijs en heb er al vele kilometers op zitten. Chris bedankt! Voor de fijne en goeie rijlessen!! Ps ik mis de Volvo 😉
Maarten heeft geschreven op 16 februari 2015
Bedankt Chris!Dankzij jou goede, rustige en goed georganiseerde rijlessen mag ik donderdag mijn rijbewijs ophalen. Ik heb genoten van de lessen en de mooie auto is een leuk extraatje.
Joep Poot heeft geschreven op 9 februari 2015
Geslaagd!! Bedankt Chris! Super les gegeven!
Manouk Steur heeft geschreven op 5 februari 2015
Chris is een leuke en vooral leerzame instructeur. Chris is heel eerlijk en zal je geen extra lessen verkopen die je niet nodig bent. Zelf heb ik tien lessen gehad en heb toen in een keer mijn autorijbewijs gehaald. In die korte tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Chris bedankt voor de leuke autolessen!
Lynn heeft geschreven op 5 januari 2015
Vandaag mijn rijbewijs gehaald, in één keer! Ik ben superblij dat ik voor Rijschool Kwerreveld heb gekozen, Chris is een geweldige rijinstructeur: hij blijft kalm en geeft je zelfvertrouwen. Ik heb van tevoren aangegeven dat ik faalangst heb en daar is hij heel goed mee omgegaan. Verder heb ik het erg gezellig gehad, goeie humor! En de auto is natuurlijk fantastisch. Bedankt Chris!
Leonie heeft geschreven op 16 december 2014
Erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Veel geduld, rust en kalmte iedere les weer. Zelfvertrouwen opgebouwd en vandaag geslaagd! Wat een extreme blijheid! Bedankt Chris, mocht ik er aan toe zijn om voor de motor te gaan kom ik bij je terug! En nogmaals bedankt!
Jeroen heeft geschreven op 10 oktober 2014
Hatseflats! In één keer m'n motorrijbewijs gehaald! Chris, hartelijk bedankt voor je goede tips en fijne, rustige manier van lesgeven. Ik heb de lessen als zeer fijn ervaren en keek er telkens weer naar uit om op de motor te stappen. Het was een zeer goede keuze om bij jou te lessen!
Sander heeft geschreven op 6 oktober 2014
Je hebt je rijschool gevonden. Gezamenlijk werk je toe naar het einddoel; het rijbewijs. Tijdens je rijopleiding is er persoonlijke aandacht en zorgt hij ervoor dat je jezelf op je gemak voelt, wat je leert zelfstandig te rijden. Je krijgt het totaalplaatje je kunt namelijk niet alleen voor de praktijk bij hem terecht, maar ook de theorie.
Wibrich heeft geschreven op 31 augustus 2014
Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij rijschool Kwerreveld! Waren hele fijne lessen en super veel geleerd! Bedankt Chris! Groetjes, Wibrich
Gerben Jalving heeft geschreven op 24 juni 2014
Vandaag mijn auto rijbewijs gehaald!!! Chris, bedankt voor alle info en gezellige lessen! Ik vond de manier waarop je les gaf altijd heel fijn, rustig en geduldig. Kortom, Rijschool Kwerreveld is echt een aanrader! Groet, Gerben Jalving
Dennis heeft geschreven op 19 juni 2014
Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald. Dankzij Chris zijn goede en geduldige manier van les geven. Voor iedereen een aanrader. Super bedankt. En tot ziens op de weg😜.
Guido van Weeren heeft geschreven op 19 juni 2014
Bedankt Chris Kwerreveld! Ik ben vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs! Bedankt voor je zorgvuldige en geduldige houding tijdens de lessen, gepaard met de nodige humor. Dit vakmanschap heb ik als zeer prettig ervaren.
Carlo Verschoor heeft geschreven op 5 juni 2014
Mooi man, mijn rijbewijs is ook binnen mede dankzij Chris. Leuke rijlessen gehad!

Onafhankelijkheid

Een rijbewijs geeft een groot gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid en dat gevoel gun ik iedereen. Er zijn verschillende mogelijkheden: van losse lessen tot een snelcursus, het kan allemaal.

Onderscheidend

Deze rijschool in Groningen onderscheidt zich van andere rijscholen doordat ik de lessen aanpas aan jouw behoeften en kwaliteiten. Maatwerk voor een redelijke prijs. Ik geef les volgens de nieuwste methoden en inzichten, en bovendien in de veiligste auto!

Proefles

Als je op zoek bent naar een rijschool neem dan altijd een proefles, kijk of de les en vooral of de instructeur bevalt. Je zit toch een tijdje met elkaar in de auto. Bij mij kan je vrijblijvend een proefles aanvragen.

Rijlessen van 1 uur

De rijlessen bij rijschool Kwerreveld duren 60 minuten. Een proefles duurt 50-60 minuten.

Voor wie al een rijbewijs heeft

Ook wanneer je al je rijbewijs hebt, maar toch voor je gevoel niet alles beheerst, ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij ook ÊÊn enkele les boeken om bijvoorbeeld het invoegen eindelijk goed onder de knie te krijgen of het inparkeren aan de linkerkant.

Zenuwachtig of angstig in de auto

Bang in de auto? Ook dan ben je van harte welkom: ik ben bevoegd rij- en faalangstinstructeur. Samen kijken we wat er precies angst oproept en wat er nodig is om je ontspannen en met vertrouwen achter het stuur te laten plaatsnemen.

Tarieven auto

Losse rijlessen â‚Ŧ 46,- per 60 min.
Tussentijdse toets â‚Ŧ 179..
Praktijkexamen â‚Ŧ 219.
Herexamen â‚Ŧ 219,- per 60 min.
Faalangstexamenâ‚Ŧ 259..
Online theoriepakket â‚Ŧ 39.
Theorieboek + oefenexamens â‚Ŧ 39.

Pakket 1 à â‚Ŧ 1099,-

20 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 2 à â‚Ŧ 1479,-

30 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 3 à â‚Ŧ 1278,-

20 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket

Pakket 4 à â‚Ŧ 1658,-

30 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket