Gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
74 berichten.
Bianca uit Groningen heeft geschreven op 16 maart 2020
While taking lessons with Chris, I learned to be a confident and responsible driver. He has a calm way of reassuring, but he doesn't miss the chance of giving you feedback. He is kind, organized, positive, and always explains everything calmly and patiently. I recommend Chris Kwerreveld as a driving instructor.
Jur uit Groningen heeft geschreven op 17 juli 2019
Gezellige uren met adequate uitleg. Inzichtelijk wat verbeterpunten zijn. Goed voorbereid op het examen. Bedankt Chris!
Vera heeft geschreven op 30 april 2019
Fijne lessen van goede kwaliteit!
Helen uit Groningen heeft geschreven op 14 november 2018
Heel erg bedankt voor de rijlessen Chris! Heel blij dat ik destijds gewisseld ben van rijschool en jij mijn instructeur werd! Je kon precies zien wat mijn verbeterpunten waren en die hebben we samen in korte tijd direct aangepakt. Met succes, want ik was in รฉรฉn keer geslaagd! Dank je wel! Groetjes, Helen
Jesper heeft geschreven op 26 augustus 2017
Chris! Bedankt voor alle fijne lessen (en gezelligheid) en ik hou je in m'n achterhoofd voor potentiโˆšยดle toekomstige leerlingen!
Jurjen van der Goot heeft geschreven op 24 mei 2017
Chris, Bedankt voor de goede leerzame lessen. Fijn dat je met me mee dacht om zsm een rijbewijs te halen. Goede lessen veel mensen kennis en ook nog een beetje humor. Als ik 18 wordt kom ik terug voor die E achter mijn behaalde B. Bedankt!
Katrina C heeft geschreven op 1 februari 2017
Chris, thank you so much for helping me pass my driving test! Before I found you, I had trial lessons with two of the biggest schools in town. I was so disappointed in their lessons that I worried I wouldn't find a good instructor. Fortunately, I found an EXCELLENT one. Not only are you patient and knowledgeable, but you're also friendly and easy to talk to -- which makes a big difference when you're in a car with someone for an hour a week! I really can't thank you enough. Best of luck to you and all your future students!
Quido heeft geschreven op 11 januari 2017
Heel erg bedankt voor de goede rijlessen, veel geleerd en een gemoedelijke maar toch serieuze sfeer. Zeker een aanrader voor iedereen
Martje heeft geschreven op 13 december 2016
Hartelijk bedankt voor de zeer aangename en goede lessen. Het was ook ontzettend fijn dat de lessen ingepland konden worden zoals voor mij goed uitkwam. Ik kom zeker terug voor E achter B!
Wolter heeft geschreven op 1 juli 2016
Bedankt Chris voor de rustige en goede uitleg tijdens de lessen! Alles in 1 keer gehaald!! Erg goede sfeer tijdens het lessen.
Coen heeft geschreven op 23 april 2016
Chris! Ontzettend bedankt. Het heeft even geduurd, maar dan heb ook ik m'n rijbewijs. Zeker een aanrader, lessen bij Kwerreveld.
Sanne heeft geschreven op 17 april 2016
Leuke rijlessen gehad. in 1 keer geslaagd!
Nana van Triet heeft geschreven op 10 februari 2016
Na moeizame momenten en een lang traject.....in 1 keer geslaagd!! Ik kan het nog bijna niet geloven. Dank je Chris voor je eindeloze geduld en je vertrouwen.
Sandra heeft geschreven op 22 januari 2016
Nadat ik al twee keer was begonnen met rijlessen en weer was gestopt vanwege de instructeur, was het een super om les te krijgen van Chris. Hij zorgt voor een hele aangename sfeer tijdens de lessen en legt alles duidelijk uit. Na 19 lessen bij rijschool Kwerreveld heb ik mijn rijbewijs in โˆšยฉโˆšยฉn keer gehaald. Dankjewel, Chris! ๐Ÿ™‚
Melanie heeft geschreven op 24 november 2015
Super rijschool en een erg leuke rij instructeur die je alles goed leert. Dankjewel Chris, erg blij dat ik hem in 1 keer gehaald heb. Wel een beetje jammer dat ik nu niet meer in je auto mag rijden.... hahaha
Max Onkenhout heeft geschreven op 17 november 2015
Ha Chris, De afgelopen 3 maanden ben ik elke keer met veel plezier bij je op de motor gestapt en het kwam dan ook niet als een verrassing dat ik het nu zelf mag gaan proberen. Het was altijd gezellig, heel ontspannen en je begeleiding en tips zijn duidelijk en leerzaam. Nogmaals ontzettend bedankt en heel veel plezier gewenst voor alle volgenden die met jou het motorrijbewijs gaan halen! Groetjes Max
Eva heeft geschreven op 2 november 2015
Vandaag na 30 lessen in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs! Heel erg bedankt voor de lessen. Ik heb veel geleerd en vond het een hele prettige omgang. Bedankt!! Groetjes,Eva Bolhuis
joyce heeft geschreven op 21 oktober 2015
Wat een leuke en leerzame lessen heb ik gehad bij rijschool kwerreveld!! Dank je wel chris!
Djermain heeft geschreven op 14 september 2015
Chris, bedankt! Eindelijk lekker toeren op de bike... Enneh, tot over 2 jaar! (Dan moet ik weer helaas:p)
Hanneke heeft geschreven op 26 augustus 2015
Hoi Chris, Hartelijk bedankt voor de leerzame en prettige rijlessen! Ik heb mn rijbewijs inmiddels binnen en heb daar al flink gebruik van genoten, vanaf vrijdag verder in mijn eigen autootje ๐Ÿ™‚

Onafhankelijkheid

Een rijbewijs geeft een groot gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid en dat gevoel gun ik iedereen. Er zijn verschillende mogelijkheden: van losse lessen tot een snelcursus, het kan allemaal.

Onderscheidend

Deze rijschool in Groningen onderscheidt zich van andere rijscholen doordat ik de lessen aanpas aan jouw behoeften en kwaliteiten. Maatwerk voor een redelijke prijs. Ik geef les volgens de nieuwste methoden en inzichten, en bovendien in de veiligste auto!

Proefles

Als je op zoek bent naar een rijschool neem dan altijd een proefles, kijk of de les en vooral of de instructeur bevalt. Je zit toch een tijdje met elkaar in de auto. Bij mij kan je vrijblijvend een proefles aanvragen.

Rijlessen van 1 uur

De rijlessen bij rijschool Kwerreveld duren 60 minuten. Een proefles duurt 50-60 minuten.

Voor wie al een rijbewijs heeft

Ook wanneer je al je rijbewijs hebt, maar toch voor je gevoel niet alles beheerst, ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij ook รฉรฉn enkele les boeken om bijvoorbeeld het invoegen eindelijk goed onder de knie te krijgen of het inparkeren aan de linkerkant.

Zenuwachtig of angstig in de auto

Bang in de auto? Ook dan ben je van harte welkom: ik ben bevoegd rij- en faalangstinstructeur. Samen kijken we wat er precies angst oproept en wat er nodig is om je ontspannen en met vertrouwen achter het stuur te laten plaatsnemen.

Tarieven auto

Losse rijlessen โ‚ฌ 46,- per 60 min.
Tussentijdse toets โ‚ฌ 179..
Praktijkexamen โ‚ฌ 219.
Herexamen โ‚ฌ 219,- per 60 min.
Faalangstexamenโ‚ฌ 259..
Online theoriepakket โ‚ฌ 39.
Theorieboek + oefenexamens โ‚ฌ 39.

Pakket 1 ร  โ‚ฌ 1099,-

20 rijlessen ร  1 uur

Praktijkexamen

Pakket 2 ร  โ‚ฌ 1479,-

30 rijlessen ร  1 uur

Praktijkexamen

Pakket 3 ร  โ‚ฌ 1278,-

20 rijlessen ร  1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket

Pakket 4 ร  โ‚ฌ 1658,-

30 rijlessen ร  1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket