Faalangst.

Heel veel mensen zijn in meer of mindere mate gespannen of zenuwachtig in de auto. Dit kun je zowel als bijrijder als ook als bestuurder ervaren.
Bij Rijschool Kwerreveld ben je ook van harte welkom wanneer je bang of gespannen in de auto bent. Ik ben bevoegd rij- en faalangstinstructeur. Dat betekent dat ik speciale cursussen heb gevolgd om rijangst en faalangst te kunnen herkennen en om leerlingen met rijangst en faalangst te kunnen begeleiden.
Samen kijken we wat er precies angst oproept en wat er nodig is om je ontspannen en met vertrouwen achter het stuur te laten plaatsnemen.

Rijangst

  • Je angst is verbonden aan de auto of aan het autorijden.
  • Je bent bang dat je niet meer kunt reageren in lastige situaties in het verkeer. 

Faalangst

  • Je bent bang om te falen in meerdere situaties, niet alleen bij autorijden.
  • Je faalangst belemmert je om stappen te ondernemen, bijvoorbeeld om autorijles te nemen.

Onafhankelijkheid

Een rijbewijs geeft een groot gevoel van onafhankelijkheid en zelfstandigheid en dat gevoel gun ik iedereen. Er zijn verschillende mogelijkheden: van losse lessen tot een snelcursus, het kan allemaal.

Onderscheidend

Deze rijschool in Groningen onderscheidt zich van andere rijscholen doordat ik de lessen aanpas aan jouw behoeften en kwaliteiten. Maatwerk voor een redelijke prijs. Ik geef les volgens de nieuwste methoden en inzichten, en bovendien in de veiligste auto!

Proefles

Als je op zoek bent naar een rijschool neem dan altijd een proefles, kijk of de les en vooral of de instructeur bevalt. Je zit toch een tijdje met elkaar in de auto. Bij mij kan je vrijblijvend een proefles aanvragen.

Rijlessen van 1 uur

De rijlessen bij rijschool Kwerreveld duren 60 minuten. Een proefles duurt 50-60 minuten.

Voor wie al een rijbewijs heeft

Ook wanneer je al je rijbewijs hebt, maar toch voor je gevoel niet alles beheerst, ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij ook één enkele les boeken om bijvoorbeeld het invoegen eindelijk goed onder de knie te krijgen of het inparkeren aan de linkerkant.

Zenuwachtig of angstig in de auto

Bang in de auto? Ook dan ben je van harte welkom: ik ben bevoegd rij- en faalangstinstructeur. Samen kijken we wat er precies angst oproept en wat er nodig is om je ontspannen en met vertrouwen achter het stuur te laten plaatsnemen.

Tarieven auto

Losse rijlessen € 46,- per 60 min.
Tussentijdse toets € 179..
Praktijkexamen € 219.
Herexamen € 219,-
Faalangstexamen€ 259..
Online theoriepakket € 39.
Theorieboek + oefenexamens € 39.

Pakket 1 à € 1099,-

20 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 2 à € 1479,-

30 rijlessen à 1 uur

Praktijkexamen

Pakket 3 à € 1278,-

20 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket

Pakket 4 à € 1658,-

30 rijlessen à 1 uur

Tussentijdse toets

Praktijkexamen

Gratis theoriepakket